Lille Danmark part 2.

Biograftur fredag aften

I fredags var jeg en tur i biografen og se La La Land – første gang i nordisk films biografer i fields, overraskende flot sted og en behagelig biograf – det er så sjældent jeg er i biffen,

1. Fordi det er pisse dyrt!

2. Folk larmer og det irriterer mig grænse!

3. Man sidder bare bedere hjemme i sin stue og det koster kun det snold du skal have fra Rema 😂

Men jeg havde fået nogle gratis biobilletter + gufbilletter med sodavand og popcorn (mega lækkert) – så jeg havde besluttet mig for at jeg ringede til min veninde kecia og hørte hende om hun ikke ville med, og jo det ville hun jo rigtig gerne – så jeg havde allerede bestemt at vi skulle se enten lala land eller fifty shades…..

Og valget faldt på La La land, den har virkelig også fået god omtale og en nasse priser, blandt andet 6 oskars, så der måtte jo være noget om den siden folk ravede SÅ meget omkring den!

Vi kommer til fields og finder biografen, vi går hen til en stand hvor der står BILLETTER, yeds det er der rigtige sted! Også kan vi ikke få lortet til at skanne de her billetter som jeg har… det er sådan noget jeg kan blive helt hys af! Årh hvor jeg hader det, lortet skal bare virke!! Vi går videre hen til hvor man køber slik og popcorn, endelig det rigtige sted, så både billetter og sodavand/popcorn var på plads – nu skal vi have en smøg  (ja jeg ryger, og hold kæft jeg elsker det) og så lige hurtig hurtig, ind og finde salen vi skal være i, sal 3 – selvfølgelig den der ligger helt øverst….

Når filmen starter og vi er helt hypede på et godt sukkerrush og godt med snasken fra popcorn og sodavand – der kommer en scene, 30-40 min inde i filmen tror jeg også begynder jeg at tude fordi de var så synd for Ryan gosling ( jeg er normalt overhovedet ikke typen som græder, hverken offentligt eller foran veninder, at jeg så sidder og hulker i en biograf..)

Nu vil jeg virkelig ikke lave en spoiler alert så jeg undlader at fortælle om filmen, men jeg kan sige at jeg har aldrig grædt så meget til en film i slutningen som jeg har til denne (måske bortset fra dear John og Titanic) – et kæreste par sad skråt over for os rækken lige under, og han rejser sig da filmen var færdig og siger ej har i også været nogle tudeprinsesser… og vi er sådan ej har du også grædt 😂

Alt i alt var det en rigtig god film, men i forhold til hvor hypet den er og hvor god omtale den har fået – blev jeg sku lidt skuffet over den, måske havde jeg regnet med mere sang og sådan men ja, den er altså god og jeg skal se den igen når den er kommet ud på enten dvd eller nettet!

God søndag til her der læser med ❤

- Rikkelanghoff

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille Danmark part 2.