https://m.youtube.com/watch?v=7OrLroFa0AI

/0.jpg" />
er jeg dum nu??

Hvad vil du med livet?

Jeg vil det hele – intet svar er bedere passende faktisk..

Men jeg er et dovent menneske og jeg har besluttet mig at det skal slutte, slutte fordi jeg vil så mange ting, fordi jeg skal have noget ud af livet, jeg vil være succesfuld så folk omkring mig kan være stolte af mig, så jeg kan være stolt af mig selv!

Det har faktisk være undervejs kan jeg mærke, min far er lige fyldt 60 år – så det vil sige at om ca. 3-4 år kan han gå på pension… Det slog mig faktisk lidt ud af kurs, mest fordi at jeg bliver 22 om lidt og inden man ser sig om er man blevet så gammel at man kan gå på pension… Jeg er i chok, over at tiden går SÅ stærkt!

Så jeg har besluttet mig for at den tid ikke skal spildes på ligegyldige ting, jeg vil være en power kvinde som inpirere andre, det lyder så kliché men det er helt seriøst – mit liv er SLET ikke som jeg havde forestillet mig da jeg var 14 – jeg troede at som 22 årig (om lidt) ville jeg være uddannet, måske gift og have et succesfuld liv og være min egen chef…  bevares jeg HAR et rigtig godt liv med en dejlig og tryg hverdag, en kæreste jeg forhåbentlig skal dele livet med, vi har en hund og en dejligt lejlighed – men sådan rent økonomisk og alle de ting som jeg troede jeg ville have når jeg var i start 20’erne…

Så Jeg har lavet en form for plan, ikke en jeg vil dele fordi den er stadig under ombygning og for mig skal den være sådan at man stadig kan rykke rundt på ting/ rykke dem til længere ud i fremtiden eller rykke dem tættere på, men sådan så de planer stadigvæk er med- men i kan da få en lille teaser for hvad jeg gerne vil og hvilke mål jeg har sat mig for resten af dette år 💃🏼

Jeg skal blive bedere til at udfordre mig selv mentalt, men også fysisk.

Jeg skal danse mere fordi jeg bliver glad af det og har altid en fest når jeg gør det.

Jeg skal gøre noget ved de drømme jeg har, og ikke lade dem forblive drømme.

Jeg skal huske at sætte pris på de små ting i hverdagen.

Dette er bare en brøkdel af hvad jeg skal blive bedere til og lig mærke til at det er noget jeg skal og ikke gerne vil – det er for mig rigtig vigtigt at sige skal til mig selv, fordi ellers så ender jeg med at blive doven igen og det er jeg ikke interesseret i.

Husk man skaber sig egen lykke og lykke er forskelligt for alle individer, jeg har fundet ud af at for mig der skal jeg skubbe mig selv til at blive en bedere udgave af mig selv fordi jeg kan.

Kan i have en rigtig dejlig søndag og tak fordi i læste med også kan i lige tjekke denne sang ud, da den kører på replay fortiden 😉

https://m.youtube.com/watch?v=7OrLroFa0AI

- Rikkelanghoff

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

er jeg dum nu??