Hvad vil du med livet?

Teenagere….

Det er fredag, jeg er i tivoli med AnneB – Sivas og Node spiller fredagskoncert derinde, vi har tullet rundt og hygget os, prøvet en masse forskellige forlystelser, jeg ville op i det gyldne tårn og Anne ville ikke med mig….

jeg tænker “fuck det”, jeg hopper hen i køen alene foran mig står der 4 meget unge piger, de har max været 13 år gamle – vi kender dem alle sammen godt, de der røv irriterende små piger, der tror de er voksne, men i virkeligheden har deres forældre betalt deres dyre tøj og turen ind i tivoli –  (ja jeg bliver sku lidt halv bitter over sådan nogle trunter) – fanme om de ikke står og hvisker om mig, midt i mit ansigt, de vender sig om og kigger på mig, for derefter at grine højlydt……… jeg står faktisk bare og kigger på dem, så siger “lederen” ej hvor akavet – her ville jeg ønske at jeg havde sagt noget i form af “jeg tror sku ikke det er akavet for mig lille skat, det er da akavet for dig fordi du griner af et voksent menneske, det er da super respektløst” men jeg valgte egenligt bare at lade dem vøre og ikke bruge min energi og min tid på sådan nogle små piger, der åbenbart havde behov for at grine af mig.

Det er faktisk super ubehageligt, at stå der og føle sig forkert, fordi at nogle dumme unge piger som helt sikkert ikke er opdraget ordenligt! jeg dømmer mest forældrene faktisk…

Fanme NEJ, om jeg skal stå og føle mig forkert og latterligt gjort af børn, jeg er sku dejlig som jeg er, det er meget muligt jeg ser lidt sjov ud til tider, mit hår er stort og ustyrligt, jeg har en lille blød dobbelthage – men at ligefrem grine af et andet mennekse er sku da SÅ respektløs, ingen mennesker skal da stå og blive grint af….

Altså jeg havde ikke rigtig nogen mening med dette indlæg, udover at jeg lige skulle ud med lidt mundbræk over små tøsebørn…

 

 

- Rikkelanghoff

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad vil du med livet?